Dé specialist in aan- en verkoop van appartementen

Hi! Wij zijn Hi! Makelaars, dé makelaar in Amersfoort en omgeving, gespecialiseerd in appartementen. Waarom deze specialisatie? Omdat appartementen echt een andere tak van sport zijn. Zo krijg je bijvoorbeeld bij aankoop te maken met een VvE. Ook worden appartementen nog steeds razendsnel verkocht. Zonder gespecialiseerde makelaar grijp je er tegenwoordigvaak naast. Maar niet alleen dat. Ook praktisch gezien spelen er zaken mee. Wel eens bedacht dat je andere verkoopborden nodig hebt dan bij reguliere woningen? Het bord moet immers ook leesbaar zijn als je omhoog kijkt en op vijf hoog een appartement te koop ziet staan.

Ons netwerk

Vanzelfsprekend hebben we een groot netwerk en hebben we jarenlange ervaring. Bovendien zijn we aangesloten bij NVM. Maar liever laten we onze klanten zelf over ons vertellen. Vriendelijk maar doortastend, oprecht en toegankelijk. Dat is hoe onze opdrachtgevers ons en onze aanpak beschrijven.

Wij vinden dat appartementen alle aandacht verdienen. Daarom doen wij de aan- en verkoop van appartementen er niet zomaar bij, maar hebben we ons hierin gespecialiseerd. En daar profiteer jij van!

Fulco Hoekerswever

Het juiste appartement

Of je nu als starter op zoek bent naar een appartement midden in het bruisende centrum of als senior op zoek bent naar een comfortabel appartement voorzien van alle gemakken – wij helpen je aan je ideale appartement.

  • Met of zonder lift
  • Van kleine tot grote appartementencomplexen
  • Met energielabels van A tot G

Hi! Zullen we kennismaken?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter en let’s say Hi!