Een nieuw appartement

Een woning kopen is een stap die je niet zomaar zet. Er zijn talloze zaken waar je op moet letten en die je moet overwegen. Bij het kopen van een appartement komen daar nog extra zaken bij, zoals een VvE. Hoe is deze vertegenwoordigd? Hoe actief is de VvE? Zijn de stukken op orde? Wij hebben de kennis, de expertise en het contact met VvE-beheerders om dit soort zaken voor je te checken en te regelen. Een Hi! aankoopmakelaar is gespecialiseerd in appartementen en zorgt ervoor dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Dat bespaart je tijd en geld. Wel zo fijn.

Direct offerte aanvragen

Zo gaan we aan de slag

aankoopmakelaar 1

Jouw wensen

Wat vind jij belangrijk? Wat zijn je toekomstplannen? Welke lasten kan en wil je dragen? Jouw wensen bepalen de strategie.

aankoopmakelaar 2

Samen bezichtigen

Enthousiast over een appartement? Dan gaan we graag mee bezichtigen. We kijken met een kritische en professionele blik naar het appartement. Is de vraagprijs reëel en past dit appartement echt bij jouw wensen en toekomstplannen?

aankoopmakelaar 3

De juiste prijs en voorwaarden

Dit is ‘m! Wij zorgen wij ervoor dat je hem voor de beste prijs, onder de beste voorwaarden koopt.

aankoopmakelaar 4

De enorme papierwinkel

 Die spitten wij voor je door. Staat alles volgens afspraak op papier? Geen addertjes onder het gras? Is alles opgemaakt voor de notariële overdracht? Wij maken de benodigde documenten op. Bovendien controleren wij alle VvE-stukken, zoals aktes, meerjarige onderhoudsbegroting, balansen, etc.

5

Hi! nieuw appartement!

We voeren een eindinspectie uit, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Alles op orde? Dan begeleiden we de overdracht en ben je de kersverse eigenaar van een prachtig appartement. Daarna nog vragen? Stel ze gerust, daar zijn aankoopmakelaars voor 😉

Waarom kopen met Hi! Makelaars?

Hi! Makelaars is dé specialist in aankoop van appartementen in Amersfoort. Een specialist helpt je net wat beter en net even wat verder.

  • Dé appartementenmakelaar van Amersfoort
  • Actief betrokken bij VvE’s en VvE-beheerders
  • Alle kennis van wijken en appartementencomplexen

Klaar om een appartement te kopen?

Wij helpen je graag. We kennen de wijken, de appartementencomplexen en de VvE’s. Laat je gegevens achter en let’s say Hi!